fodplejerne.dk

Møllevej 90 - hyllede - 4683 Rønnede

Hvorfor fodplejer

Hvorfor lægeexamineret fodplejer? 

En lægeexam. fodplejer, er din sikkerhed for god faglig uddannelse med en helhedsorienteret og omhyggelig behandling

Hos den lægeexam. fodplejer får du altid

lunt fodbad - afsat god tid til en omhyggelig behandling - råd og vejledning - afsluttende creme og fodmassage.

  • Alle lægeeksaminerede fodplejere er uddannet til at udføre behandling af hårhudsdannelser, ligtorne, nedgroede- og fortykkede negle samt mykotiske lidelser (fod- og neglesvamp).
  • Lægeeksaminerede fodplejere har en kolletiv behandleransvarsforsikring, som giver klienterne mulighed for erstatning i tilfælde af fx. fejlbehandling.
  • Lægeeksaminerede fodplejere fører en journal, kunden er velkommen til at læse
  • Lægeeksaminerede fodplejere har som et krav i deres 1 årige uddannelse gennemgået minimum 660 lektioner indenfor anatomi og fysiologi, sygdomslære og psykologi samt teroretisk og praktisk fodpleje.
  • Lægeeksaminerede fodplejere oplæres i at udvise omhu og være samvittigshedsfulde i udførelse af en behandling.

Lægeeksaminerede SADF-fodplejere betaler selv deres uddannelse, dette betyder at eleverne er drevet af motivation og engagement, samt et stort ønske om at udføre erhvervet lægeexam. fodpleje.  Fodpleje-titlen er ikke en beskyttet titel - det er derfor klientens eget ansvar at vælge en kvalificeret behandler.

Behandlingerne vil først og fremmest være behandlingsrelaterede, men indeholder også en kosmetisk del, så klienten får fuldt udbytte af fodbehandlingen, og forlader klinikken med pæne velsoignerede fødder, og en  total fodoplevelse. Fodpleje henvender sig til alle, fra ældre som har svært ved selv at varetage den almindelige fodpleje, til de som har fodproblemer såsom ligtorne, hård hud, revnede hæle og nedgroede negle.

Tiden afspejler kvaliteten

Behandlingen hos fodplejerne.dk tager udgangspunkt i den enkelte kunde, og en lægeexam.  fodplejer kommer rundt om hele foden. Som oftest har fodplejeren sin virksomhed privat, og kan derfor holde et fornuftigt prisniveau. En fodplejer afsætter 45 min. - 1 time pr. kunde

Hos fodplejerne.dk er det også muligt, at modtage udvidet helbredstillæg fra kommunen på op til 85 pct. til fodbehandling af pensionister.